Om te kunnen meespelen met officiële matchen dient elke speler van KHC Brugge het huidig clubuniform te dragen. Dit uniform bestaat uit een rood shirt, een blauwe rok/short en blauwe kousen waarop onze hoofdsponsors vermeld staan.

Er is ook een “uit-uniform” dat bestaat uit een wit shirt en witte kousen (de rok/short is hetzelfde als bij het rode uniform); dit uniform is optioneel. Voornamelijk de ploegen die op Nationaal niveau spelen kunnen dit nodig hebben wanneer de tegenstanders een uniform hebben dat te veel gelijkt op het onze. Wees indachtig dat wanneer een speler een oud uniform draagt of een uniform met andere sponsors, dit niet enkel een onprofessionele indruk geeft, maar dat scheidsrechters deze spelers kunnen verbieden om deel te nemen aan de wedstrijden!


We werken met The Indian Maharadja als sponsor en Sportline als verdeler van de uniformen.

Een uniform kan besteld worden bij Sportline, Maalse Steenweg 60, 8000 Brugge.

 
 
Het clubuniform (thuisuniform) is inbegrepen in het lidgeld (1 x om de drie jaar). Bij nieuwe inschrijving, en na betaling van het lidgeld, ontvangt het nieuwe lid een voucher waarmee hij/zij zijn clubuniform moet gaan bestellen bij Sportline.
 
Vanaf dat de wedstrijden van seizoen 2022-2023 herstarten, zal elk lid verplicht zijn om met dit clubuniform de wedstrijden te spelen.
 
Naam en nummer kan geplaatst worden door Sportline mits een meerkost.
 
Alle bestellingen zonder voucher zijn op kosten van het lid.
 
 
Richtlijnen naam/speelnummer

Een nummer (1 – 99 in Regionaal | 1 – 60 in Nationaal) op het shirt is enkel verplicht vanaf U14 (spelen op groot veld). Iedereen anders is vrij om dit al dan niet te doen. Vergeet uw team(manager) niet te raadplegen of een nummer reeds gebruikt wordt door een medespeler. Het nummer moet uniek zijn binnen een ploeg! Een naam is niet verplicht. De KHC Brugge gebruikt enkel de achternaam; in geval twee spelers in het team eenzelfde achternaam hebben, wordt de eerste letter van de voornaam gevolgd door een punt voor de achternaam geplaatst. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine en hoofdletters.

Het drukken ervan kan dus via Sportline gebeuren. 

KHC Brugge streeft naar een harmonieuze en professionele uitstraling van zijn spelers en hun uniformen. Voor het bedrukken van naam/speelnummer dient dit als volgt te gebeuren:

1/ Lettertype: Norwester

2/ Kleur: Wit (op rood uniform) – Blauw (op wit uniform)

3/ Positie nummer: Shirt: Middencentrum rug grootte: 250mm – breedte: min. 75mm

Position A23: Middle Centre Back (MAX 250mmHIGH)1. From centre back to top edge of logo x centre180 mm

 

 

4/ Positie naam: Shirt:

 

Position A22: Centre Back (MAX H: 50mm or V: 250mm)From centre back to top edge logo x centre 110 mm

 

 

 

Van harte bedankt om mee te werken aan de uitstraling van onze hockeyclub namens het bestuur!