HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

Voor het seizoen 2022-2023 wordt verwacht dat ALLE leden met het correcte uniform spelen. 
Mogen we dan ook met aandrang vragen dat, uit respect voor onze onmisbare sponsors, alle spelers steeds met het juiste uniform spelen. 

Het bestuur zal er op toezien dat tijdens de wedstrijden iedereen het juiste uniform aan heeft. Indien de speler een ander shirt aan heeft, zal hij/zij van het veld gestuurd worden en enkel opnieuw toegelaten worden als hij/zij het correcte shirt aan heeft.

Met andere woorden: zij die nog steeds niet hebben afgehaald of besteld bij Sportline, Maalse Steenweg 60, 8000 Brugge, GELIEVE DIT DRINGEND TE DOEN!!!

Voor meer details, klik HIER of lees hieronder.

Hartelijk dank voor jullie medewerking!

   

Om te kunnen meespelen met officiële matchen dient elke speler van KHC Brugge het huidig clubuniform te dragen. Dit uniform bestaat uit een rood shirt, een blauwe rok/short en blauwe kousen waarop onze hoofdsponsors vermeld staan.

Er is ook een “uit-uniform” dat bestaat uit een wit shirt en witte kousen (de rok/short is hetzelfde als bij het rode uniform); dit uniform is optioneel. Voornamelijk de ploegen die op Nationaal niveau spelen kunnen dit nodig hebben wanneer de tegenstanders een uniform hebben dat te veel gelijkt op het onze. Wees indachtig dat wanneer een speler een oud uniform draagt of een uniform met andere sponsors, dit niet enkel een onprofessionele indruk geeft, maar dat scheidsrechters deze spelers kunnen verbieden om deel te nemen aan de wedstrijden!

Sponsors

 Met dank aan onze trouwe partners                       

 

Livestream veld 1

 

 

Timelapse veld 1

 

© 2019, website powered by Twizzit.com