HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

 

 

KHCB: een uniek netwerk om uw bedrijf in de kijker te zetten!

Zoals jullie wel weten, is onze club voor zijn werking afhankelijk van lidgelden, subsidies, ondersteuning van de Stad Brugge en sponsoring.
De bijdrage van sponsorende leden en sympathisanten is essentieel.
We zijn dan ook erg blij dat we volgend seizoen mogen rekenen op de ondersteuning van onze hoofdsponsors Delen Private Bank, Spegelaere Land Rover / Jaguar, Tyles en Indian Maharadja.

Zoals elk jaar bieden we ook een aantal sponsorformules aan om uw bedrijf in de kijker te zetten. Zo kan een banner rond één van onze velden al vanaf 300 euro (ex btw). Maar net zo goed bedenken we een formule op maat van bedrijf, uw nood aan visibiliteit en uw budget.

Steun onze club, geef uw zaak visibiliteit en bouw uw netwerk verder uit! Voor meer info, neem contact op met sponsor@hockeybrugge.be.

 

Nieuw dit seizoen is het “Business membership”, waarmee u specifiek onze jeugdwerking ondersteunt. De club is de voorbije jaren sterk gegroeid en telt een zeer grote groep enthousiaste jonge spelertjes. Om die werking op peil te houden, hebben we extra sponsors nodig. Daarom is er het Business Membership: een voordelige formule waarbij u uw visitekaartjes kan verdelen onder onze leden en bezoekers en uw naam als sponsor ook op de clubwebsite verschijnt. Een ideale mogelijkheid om zakelijke contacten te leggen via het mooie netwerk van onze club. Een business membership is er al vanaf 675 euro (ex btw).

Steun onze club, geef uw zaak visibiliteit en bouw uw netwerk verder uit! Voor meer info, neem contact op met sponsor@hockeybrugge.be.

Met dank aan:
Sponsors

 Met dank aan onze sponsors

 

Bronzen Academy Label

 

© 2019, website powered by Twizzit.com