Zoals reeds in de nieuwsbrieven vermeld, heeft iedereen, die zijn lidgeld betaald heeft, recht op een voucher ter waarde van een wedstrijduniform. Met deze voucher moet de speler naar Sportline gaan om de juiste maat te passen en te bestellen.

De levering van de uniformen wordt begin februari 2021 verwacht bij Sportline, zodanig dat we het 2de deel van het seizoen met het nieuwe uniform kunnen spelen.

We hebben de afgelopen dagen veel telefoontjes en mailtjes ontvangen van leden en spelers die hun uniform nog moesten bestellen of hun voucher nog moesten ophalen.

Daarom werd de deadline met een week verlengd:

  • tegen woensdag 21 oktober voucher ophalen bij Karolien
  • tegen donderdag 22 oktober het wedstrijduniform met deze voucher bestellen bij Sportline.

 

Je kan bij Sportlne, naast het bestellen van het wedstrijduniform, ook het volgende vragen (deze zijn betalende diensten en bijgevolg niet verplicht bij Sportline af te nemen):

  • nummer op shirt is verplicht voor de spelers vanaf U14. Spreek wel duidelijk de nummers op voorhand af met Vincent Dehaene (arbitrage@hockeybrugge.be)
  • naam op shirt is geen verplichting
  • Het witte wedstrijduniform (voor de uitwedstrijden) is enkel verplicht voor alle 1ste ploegen die in Nationale afdeling spelen.

De Dames 1 en Heren 1 hebben recht op een trainingspak van Indian Maharadja, naast hun wedstrijduniform.
Andere leden kunnen deze eveneens bestellen, maar dit is geen verplichting.

Leden die in februari niet het juiste uniform aan hebben tijdens de wedstrijd, zullen van het veld gehaald worden en kunnen niet verder spelen zolang ze niet het juiste uniform aan hebben.

Heb je nog vragen over de voucher of bestelling, neem dan contact op met Ron Van Ameslfoort (clubuniform@hockeybrugge.be).